Monday, August 29, 2011

Kad Raya Special dari Dela Untuk Rakan Blogger

salam semua . sebelum bertolak balik kampung petang nanti pas Asar, dela nak amek kesempatan ni nak ucapkan Selamat Idilfitri , Maaf Zahir & Batin kepada semua warga bloggers dan sesiapa sahaja yang mengenali diri dela . kalau ada sesiapa yang terasa hati gn dela . dela mtk maaf ok . oklah , dela nak bagi kad raya ni , spesel utk awak2 semuaaa :)


amacam ? lawak kan ? hahahha dela tak pandai sebenarnya nak design2 ni . ni pun dah kira ok boleh letak ketupat tu . haha sila gelak . =,=

mesti ramai yang dah tak on9 kan coz nak buat persiapan raya , kemas rumah wat kali terakhir , or maybe ada yang tengah on the way balik kampung sekarang . dela bertolak pas Asar nanti . doakan dela selamat pulang selamat kembali ye ! :)

selamat hari raya maaf zahir dan batin

Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

4 comments:

alif haris said...

hehe pndai juga design kad raya ye :)

btw selamat hari raya :D

dela taufique said...

xpandai pon alif ..hehe

selamat hari raya juga :D

Liyana Aziz said...

salam lebaran dela... maaf zahir batin.. =)

dela taufique said...

yana !!!!
selamat hari raya ...
nak wet raya :P

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...