Friday, August 05, 2011

Hari Keempat Puasa

salam semua ..huhu arini dah mula keliatan untuk ber'entri' ..walau pepun, sebab blog terchenta .. ku gagahi jua ..hehe

ok, arini dela sebenarnya rancang nak p dekat Himpunan Remaja Ramadhan kt Stadium Muhd ke-IV, tapi petang tadi rase tak larat pulak nak ke sana ..umah dgn stadium dekat je, boleh jalan kaki, tapi tu la pasal, xlarat ..nak p gn keta serba salah, dekat je, lagipun keta takde,,susah nak dpt parking lak tu ..biase Kelantanese memg ramai kalau ade program mcm ni ..

last2 ( nak mengubat hati yg lara sebab tak dpt p dgr ceramah ustaz) dela bukak lappy, then tgk live kt KelantanTV .. tapi xenjoy sgt la, coz sekat2 ..biaselah kalau live broadcasting, tambah2 lg dengan kelajuan internet yg tak berapa nak laju ni ..kih3 tapi tgk drpd komen2 live kt ctu, memg ramai yg enjoy dgn ceramah ustaz ..ceramah beliau memg superb ! ^_^

then, menu arini ialah ayam goreng , ikan goreng, tomyam ayam , dan solok lada ..arini masak sendiri, coz lauk byk lagi ..hehe tapi dela xmkan nasi pon, makan kueh je banyak ..hehehe nti perut kembung susah nak gerak ..hehehe biase pas makan nc, rileks jap pastu minum soya, soya kalau minum agak mengenyangkan ..perut jadi kembung, dela jadi liat nak bangun ,.hehehhe ape laaaa ...

so, tadi makan kueh2 je ,,perasan nak makan ala2 western, kueh2 nya tempatan ..hahahhaha dela just makan ayam goreng, akok, kueh bunga tanjung, dan KURMA.,.akhirnya tercapai jugak hasrat nak makan kueh bunga tanjung ..huhu tapi arini TIADA PUTERI MANDI ..hehehe xpe, esok lusa boleh beli lg ..

then, moreh di surau arini ialah "colek malah", keropok, dan air apa ntah tadi ...dela xstay pon,,,hehehehhe..balik terus...sakit pewutt ..hehhehehe ^_^

oklah . itu sahaja . sekian .

Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

2 comments:

Gen2Merah said...

fuiyoo, macam sedap ja menu untuk di makan2 tu.. ehehe

anyway, selamat menyambut ramdhan ke - 5 ye,..

salam kunjung mengunjung
~Gen2Merah~

dela said...

hehe memg sedap ..gen2merah pulak bagaimana ?

selamat menyambut ramadhan ke5 juga :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...