Tuesday, August 09, 2011

Follower ke 222 Dela !

salam semua . hari ni dah pun masuk hari ke 9 kita berpuasa di bulan yang mulia ni . mcmne dgn korang ? sihat ? dela harap sihat2 sahaja hendaknya . ceh, mcm ayat karangan format surat kiriman tidak rasmi lak .hehe ..

apa2 pun, entry kali ini dibuat istimewa untuk seorang follower bertuah dela, di mana beliau agak langkah kanan coz menjadi follower ke 222 dela ! tahniah diucapkan kepada encik Rapik !


thanx a lot sebab sudi singgah blog dela n jadik follower ..cantik no encik, 222 ..hehe

dela tertarik dengan header dlm blog sayabudakmelayu encik Rapik . cool jek . ^_^

dela baru first time kenal2 encik Rapik dan usha blog encik, jadi tak berapa sangat boleh dela tulis kat cni . cuma header, hehe dela berkenan :D

lastly, THANK YOU encik Rapik ye !
keep blogwalking :)

Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

2 comments:

Rapik said...

wah!!benarkah ada orang buat post untukku?

haha thanx2.sile2 melawat ye.btw header tu penulis lain yg buat.tu blog ramai2 hehe.

salam perkenalan :)

dela taufique said...

ooo tapi header tu tetap menarik .

salam perkenalan juga :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...