Friday, August 12, 2011

Hari Kedua Belas Puasa

salam semua . now dela nak update puasa hari kedua belas pulak . adehhh hari-hari cakap rojak ;p

pagi semalam dela tak dapat nak tidur, tapi try jugak tapi still tak dapat . last2 tidur2 ayam je lah . pastu bangun sahur macam biasa .

hari ni ingatkan nak balik bukak puasa kat kampung, tapi tak pun . hehe Umi cakap tak larat lah . lain kali . emm okay . pastu Umi kuar gn adik petang tadi, beli lauk . dela goreng2 ayam dan siapkan makanan bukak puasa.

menu iftar kami tadi ialah ikan percik, ayam goreng, sambal ikan bilis, dan telur masin . makkk aiiii sambal ikan bilis tu punya lah sedapppp ..huhu thumbs up, Umi ! membuka selera betul makan nasi tadi . ALHAMDULILLAH ..:) hehe PUTERI MANDI hari ni takda, lupa nak beli ..haha

pas bukak puasa, dela n Umi p solat . arini Umi dah larat p masjid . bguslah, ada jugak teman dela . masa solat tadi, tiba2 angin mengantok datang menyerang . isyyyy takda kerja lain ke. nak tiup angin mengantok kat orang je . tahu kan kerja siapa kalau kita rasa mengantok ? selain dari makan banyak time iftar ? ye, kerja syaitan laknatullah . makhluk ni tak pernah berhenti nak melalaikan kita .

then, kitorang tak stay utk moreh, terus balik . huhu tak tahulah menu apa tadi .

ok . update utk hari ni .

Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

2 comments:

BHAIHAQI COOL said...

Selamat Berpuasa ...

dela taufique said...

selamat berpuasa juga :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...