Monday, August 22, 2011

Dapat Kad Raya dari Cik Niesya !

salam semua ..dela nak berkongsi pasal contest yang dela join baru2 ni , iaitu Contest Kad Raya oleh cik niesya . terkejut sangat dapat mesej kat shoutmix dari cik niesya mengatakan dela menang contest ni !! ehehhehe . dia suh inbox alamat gak kat fb . dela teruja punya pasal terus p inbox alamat . tapi sambil2 taip tu rasa ragu2 gak coz entri pengumuman pemenang contest belum kuar lagi . ntah2 ada orang saje2 je kan .

pastu pas terawih bukak fb tengok2 cik niesya balas . katanya betul la cume dia belum umumkan lagi time tu . arini dia akan pos kad raya tu . ehehhehe mtk2 abe posmen still sudi menghantar kad raya ke teratak dela ni :)

to niesya bella,

THANK YOU VERY VERY MUCH !!

walaupun kontest ni skop dia kecik je, n hadiah dia cume kad raya, tapi hadiah tu amat3 lah bermakna bagi dela ni . dah lamaa sangat tak dapat . nampaknya raya kali ni ada lah sikit kelainan coz dapat kad raya setelah sekian lama tak dapat, lebih2 lagi dr blogger plak tu . ok , sapa2 bermurah hati seikhlas hati merajinkan diri nak pos kad raya utk dela, amatlah dialu2 kan ..=) haha

sekalung tahniah jugak buat para pemenang yang lain . congrate to my sis, Zara too :)

terima kasih daun keladi , lain kali buat kontes lagi ^_^

Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

4 comments:

~Nana 귀여운~ said...

tunjuk la kad raya tu..nak tengok,,kongsikan kepada kawan2 blogger yg len..ngeeeeee

dela taufique said...

hehehe belum dapat lagi la dear,
cik niesya nak pos hari ni :)

hehehehhe

N I E S Y A B E L L A said...

hye awk! hehe..same2 ;) thanks jugak sbb join :) hehe

dela taufique said...

same2 cik niesya =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...