Monday, June 07, 2010

tag ketiga untuk dela!

salam my lovely readers n followers! ha, ni first entry dela pas beberapa ari tak dapat seriously ber'posting'..hehe, so dela nak updatekan blog yg sedikit bersawang ini dengan menjawab tag drp matdin. terima kaseh ya matdin, sbb tag dela. ok2, jom start ek;

RANDOM QUEST. BOUT UR RELATIONSHIP
1. the date u have declared with ur first couple
first couple? lupe daaa...;p

2. apa yang anda lakukan sekiranya anda merindui bf anda
tak wat pape pun..ceh!!! ;p

3. adakah anda mempercayai bf anda 100%
em,,dia percaya tak kat saya?..;p

4. how ur first date with ur 1st couple
we, nnnnever meet..!! ;p

5. adakah anda rasa bf anda pandai pujuk
ntah, no comment.

6. reaksi & tindakan anda bila bf anda habiskan kredit untuk orang lain
ikut dia, kredit dia..;p

7. what r u goin to do if ur besties have a relation wit ur ex
nevermind :P

8. adakah anda akan menelefon bf anda jika disuruh
penting ke..hheehe ;p

9. reaksi anda bila bf anda masih berhubungan dengan ex dy.
cepat pilih yg mane satu!! hehehe~


huhu.. Nak tag gak orang lain:
cik adila
missglam
bella
hafiz
jaya jr
mijie
illafira

ok, harap kwn2 semua jawab tag ni ek~ nti dela kembali lg dengan entry yg lain! keep following..;p
p/s: kalau anda lelaki, tukar soalan tu kepada gf~

salam.
Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

3 comments:

+dieabella+ said...

thanx 4 da tag...=)

illafira said...

tq.. dah jwb ;)

dela taufique said...

dieabella: u r welcome ;p hehe

illafira: welcome juga ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...