Saturday, June 26, 2010

another award this month!

salam. petang2 sbl maghrib ni sempat lg dela berposting..hehehee. ok2 nak cerita pasal award neh. award yg dela dapat ni nama die "the bestest award until everever, the bestest blog greatest award blog". hehehhe panjang nye nama award! banyak betul penghargaan yg ingin diberikan.dela dapat award ni drp ain najwa, my blogger fren a.k.a my ex-junior. ni awardnye;

ok, macam biasa ( macam tak biasa ) ade tag2 yg perlu dijawab ye :)

1. Anda mesti beri pujian pada pemberi award ni
terima kaseh banyak2 ye ain, sbb kasi award ni pd kak dela..hehehehhe jasamu dikenang

2. Sila beri award kpd 10 blogger yg laen..
matdin
ubi
fit
lily
aleesya
yana
dan siapa2 yg nak, tinggalkan link dan amek lah ek!

3. Anda mesti memberitahu kpd 10 blogger ni
matdin
ubi
fit
lily
aleesya
yana
ambiklah award ikhlas dr dela neh! :)


4. Bagaimana anda boleh digelar blog yg best n great
huhu dela pun tahu cmane blog ini boleh digelar mcm tu. ok mcm ni, kalau ade yg kata blog dela bagus, angkat tangan! hehehe..blog dela ni biasa2 sahaja, dela banyak kongsi info n artikel berbanding personal issues..hope readers n followers sekalian enjoy baca blog dela yg tak sepertinya ini..ok?


salam blogging!

p/s: harap terus follow blog
Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

1 comment:

liyana aziz said...

tq dela, yana dah buat... hehehehhe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...