Friday, June 18, 2010

special entry for my dear sista

salam semua. malam ini boring betul kan? sama mcm mlm2 sebelumnya. ye la. boring bg orang yg tak tengok bola. malam ini US lwn Slovenia kan? huhu. nanti gtau tau sapa menang ( wat2 concern).

ha, actually entry dela ni sebenarnya nak story tentang kakak dela, zara. dia ialah seorang kakak yg baik, n banyak tlg dela. apela dela ni, nama pon adik -beradik. ye tak. haha betul lah tu.

petang td, bila dela cek2 masuk blog die, dela tengok die ade wat special entry pasal kejayaan dela mendapat tempat di IPTA bagi menyambung ijazah sarjana muda dela. kalau nak tahu lebih lanjut, boleh ke sini. hehe, thanx my dear c's for ur congratulations wish!

bagi siapa2 yang nak kenal zara lebih lanjut, bolehlah ke blog dia. get to know each others well! dan juga merapatkan silaturrahim sesama bloggers. ye tak, ye tak? tak kira, ye jugak!!

hehehe, salam blogging dr dela. to c's, happy blogging to u :)
Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

3 comments:

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!

Anonymous said...

Very Interesting!
Thank You!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...