Saturday, May 22, 2010

tag pertama untuk dela!

salam readers n followers sekalian. ha, ni first time dela kena tag. kalau kaizer first time dapat tag sejak blognya ditubuhkan awal bulan 2 tahun ni, dela pulak first time ditag sejak blog dela ni beroperasi akhir bulan 4 tahun ni. huhu, dela ni beginner. jadi, dela amat mengharapkan panduan dr yg lebih senior dlm blogging ni.
ok2 ni soalan2 tag yg dela kena jawab. ni just for fun je, btol tak kaizer? hehehe.

3 names in your message inbox:
Mr. Right
Mr. Right
Mr. Right
laa orang sama ke..


Your Ringtone:
SHINEE- Stand By Me
hehe, alaa lagu dlm cite bof tu..


What u did at 12 last night?
erm, blogging, studying, and messaging

Who was the last person you went out with? Where?
last person? emm, haa mak n kakak, kitorang kuar g bandar together gether

The colour of the T-shirt you're wearing now :
eh kenapa nak tau..hehe dark green

The last thing u did:
makan kerepek pisang..hehe ade yg terliur ke, ke tak? tak ehh,,

3 of your everyday favorite items:
my lappy
my handphone
em satu lagi ape ek. haa my bed. laa betol la, kan tido hari2..


The color of your bedroom:
putih, putih, dan putih ;p

How much money in your wallet now:
saya takde wallet..kui3

How's life?
so far, Alhamdulillah lah..still waiting n waiting for true happiness n success

Your favorite song:
dulu suke layan lagu nustan, pahtu sekarang suka lagu nasyid. yg lain2 tu dela dengar ala kadar je..he he

What will you do next week:
mcm biasa, mcm tak biasa..except for daily routines, other plan tu not sure yet ;p

When was the last time you saw your mum:
tadi,

Where is she now?
kat umah, dgn sy,,,

When was the last time you talked to your parent?
lepas maghrib td,

Who is the last that talked with you last night:
my mom..;p

Where did you have dinner last night
dalam bilik, kui3 kantoi makan dlm bilik!

The last surprise you got.
apa ek, dah lupe, dah lama dela xdapt adiah. em, haa. minyak wangi silky gurl dr si dia ;p

Last thing you borrowed from your friend:
apa ek, rase xde, dah pulangkan semua, dela lupa la, knp tny soalan mcm ni,,

Who is your bf/gr or husband/wife?
my bf is lelaki

What do you feel now?
rase biasa aja, knp nak tau ni,,

Who knows your secret?
diriku, dan semestinya Penciptaku, ALLAH SWT

They keep your secret??
ALLAH JUA MAHA MENGETAHUI

Are you angry with someone?
setuju gn kaizer, rasa sakit hati dengan group yg menghina Nabi Muhammad SAW.kat fb. ade ke peg wat group hari melukis nabi muhammad? sapa tak marah,:( [btol ke nama group tu, lau salah betulkan. ah xpyh betulkan lah, menyampah tol gn group 2!]

What do you order at McD:
dah lama dah tak hinggap kat restoran McD,,sape2 nak belanja silakan,,

The last time you feel so sad..
em entahlah, banyak bende yg buat sy so sad,,sy ni penyedih sket orgnya..sob3

ok itulah dia jawapan2 ikhlas+selamba dr dela. harap korang enjoy. nti dela tag ek sape2, em camnilah, sape2 yg baca post ni kire dielah yg ditag. aci tak macam tu, aci tak ni???? aci lah tu.

ok, salam dr dela. selamat berblogging!
Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

8 comments:

faizerkaizer said...

laa,.xkan kaizer yang 1st baca n telah tag kt dela kena tag balik ni,.adui mane lei,.hahaha

dela taufique said...

hehehe, kaizer kira special kes la. kan kaizer yg bagi kat dela, jd kaizer dikira xtermasuk dlm golongan yg ditag dela tu..;p

Kepala Bergetar said...

eh mana aci, kaze rasa kalau Aci tahu dia pun tak setuju ;-p

dela taufique said...

hehehe..Aci mane lak ni, Aci sebelah umah ke kaze? kui3

Faisal Abdullah said...

Knp org suka tag eh?saya tgk penggguna blogspot suka men tag2 ni..mcm best je..hehe

dela taufique said...

join la faisal, ni just suke2 je, mengeratkan silaturrahim orang kata, hehe
nway, faisal, anda ditag! :)

suka_haha said...

dela.. sy dah buatla tag ni hehehehe

dela taufique said...

kalau dah buat xpelah, hehe tp ape salahnye buat lg, ni dela yg tag tau, bukan org len~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...