Saturday, September 10, 2011

Wish Lists Dela

salam semua . huhu ni update last dela kat bumi kelantan ye . hehe petang karang dah nak bertolak ke upm semula . wish me have a nice journeyyyy ok ! even though 9hours dalam bas tu hahhahahha mau meletup punggung . erkk

tak sabar nak jumpa kawan2 ehhehehe rindu merekaaa . ok2 kat bawah ni senarai perkara yang dela tak sabar nak buat dan tak sabar nak tahu ! hehehe jom usha wishlist dela jommmm

1. tak sabar nak jumpa member2 (berapa kali nak cakap daa)
2. tak sabar nak tengok bilik baru walaupun jauh di puncak sana (arghhhhh)
3. tak sabar nak tahu siapa roomate baru dan tak sabar nak jumpa dengannya . adakah sunbae ? adakah hoobae ? hehehe
4. tak sabar nak jadi sunbae kalau roomate nanti ialah seorang hoobae hehhe
5. tak sabar nak buat makan2 gn member2 kesayangan
6. tak sabar nak masuk kelas . hahahha betul ke ? kata otak dah jammed kih3 ah xkire2 !!
7. tak sabar nak jumpa warga kolej khususnya dan warga kampus amnya . ayat skema takleh
blahhh hehe

oklah tu je . takleh nak update banyak2 . sayonara bumi kelate ku . hik3 . adiossss . sehingga kita ketemu lagi ye ! ntah bile plak nak balik ek . tapi kan , dalam happy2 pun , ada jugak unhappy nye . coz pembelian reload dan pek permulaan akan dikenakan 6% cukai perkhidmatan mulai 15hb ni . dela rasa semua dah tau kan pasal ni . hisyyy ingat semua pengguna hp ni kaya ke . ingat semua pengguna prepaid ni kaya ke . ni rakyat didahulukan ke duit didahulukan . sorry , ter- emo tetibe . oklah .

salam . miss u .

Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

1 comment:

|-sw33t-dream-| said...

hahaha...duit didulukan kot..

=)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...