Monday, September 05, 2011

Malasnya Nak Balik U !

salam semua . sihat ke ? tak lama lagi dah nak masuk U kan bagi students2 ipta . malasnya rasa nak balik sana . otak rasa dah jammed , hahahahhaha cuti 4bulan punya pasal . malas balik malas balik malas balikkkk .

tapi malas malas pun , nak jugak balik sana coz rindu sangat nak jumpa ngan kawan2 sekelas dan sekolej . huhu . lama tak jumpe . lama tak dengar celoteh dorang . rindu . korang rindu dela tak ? ke dela jek rindu korang ? yang pasti bila bukak sem ni , nak buat makan makan sikit . celebrate raya sesama ktorang . jadi , kena bawak kueh mueh dan biskut raya la setiap orang . dela nak bawak ape ek ? rasenye biskut2 dah hampir habis dah . ehhehe . dela harap dorang bawak biskut Almond London tu . feveret time raya . setakat hari ni , dela belum jamah sebutir pun biskut tu . uhhuuu sedih . kak Liza , Scha , kak Mimi , kak Nana , Farha , Piqah , Ecak , Asma , Qura , Fizo , Fida , dan Lin (wahhh ramainya) , nanti korang bawak Almond London banyak2 ek .! ehehhee Scha plak kena bawak la kek coklat dia tu . :)

tapi kan . nak tahu tak . sebab utama dela rasa malas nak balik sana ? sapa teka dapat sebutir biskut Arab . hhhehheee . ok sebabnya ialah , dela dapat bilik kat tingkat atas sekali kat kolej tu . uhuuuu malasnya nak ukah tangga . (*ukah=panjat) . dua sem lepas duk tingkat 2 , sem3 naik tingkat 3 plak . adouihhhh . penat den camni . boleh tertinggal bas nak ke kelas den camni . kenapa diletakkan dela di tingkat atas sekali ? adakah sebab dela seorang pelajar yang tak aktif ? eheheheh nak bagi aktif , kena bagi floor bawah sikit . 1st floor ke . adeihhh demand btol . hehe

emm nampaknya kena bagi aktif la kan . sem dpn amek badminton . kalau nak praktis petang2 , just terjun je ke bawah dan terus boleh main kat court kat ground floor tu . heheheh nak jimat masa . hik3 . eihhhhhhh takdelah nak buat camtu . memg takdapatdiselamatkan lahhh kalau terjun cenggitu . =,=

sedih .. lepas ni mesti takda orang pun nak datang bilik dela . uhukk3 . ye la kat puncak sana . kalau bilik sebelum ni , waktu malam nampak la jugak putrajaya . view yang sangat nice . tapi bilik yang dela dapat ni bukan kat blok yang menghadap putrajaya . blok yang satu lagi . uhukkk nak intai sape ek malam2 . hik3 tapi xpelah , dela terima aje . hehehe maybe ade hikmah disebaliknya . saban hari panjat tingkat3 , mgkin muncul minat dela nak join geng slide gunung pasni . ahakssss . time kat uitm dulu pun , kat Kolej Redang 1 , dela duk tingkat 3 gak . adeihhh memg makin kecik hamba . makan banyak pun tak jadi coz lepas tu terus exercise naik tangga .

hehe banyak sungguh omelan kali ni . ehheheh tq sudi baca !
salam

Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

6 comments:

✿cik tempe✿ said...

samalaaahhh..hati berat nak tinggalkan umah T_____T tangga u dah memanggil-manggil nama suruh balik u ...huhu

dela taufique said...

huuuhuuu dahla dapat bilik tingkat3 ..waaa xnak balikkk

hira said...

selamat hari raya dela! hehe :D selamat kembali ke Universiti ;)

dela taufique said...

thanks hira ..!! hehehe
selamat kembali ke U jugak !

Mohd Izzar said...

aku tak sabar nak balik U..
hahahhah!

Bizstudent said...

Best apa duk U.... :D

Jom baca entri terbaru Harfiz :- Live Streaming Malaysia Vs Indonesia Final Sukan SEA 2011|Stadium Gelora Bung Karno

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...