Sunday, October 30, 2011

Anak Kucing Mati Didera, Salah Seekor Dibedah Sehingga Nampak Jantung !

salam buat semua readers di luar sana . setelah sekian lama tidak update, hari ni dela nak kongsi pasal cerita sadis seekor ibu kucing yang kehilangan empat anaknya . So, firstly, let the picture do the talking>>>

gambar ni dela ambil dari facebook dan dela jugak ada share pasal ni kat profile dela. Mungkin bagi orang lain, ni benda biasa. Tapi, bagi dela cerita ni amat menyedihkan n menyayat hati. Bayangkan , anak kucim sebesar tu diseksa sampai mati ..si ibu tak mampu nak buat apa2, cume boleh tengok je ..berikut ialah caption kepada pict di atas :

Ibu kucing ini terus menjilat mayat anak-anaknya dengan harapan mereka sembuh kembali. Mengikut sumber, saksi terdengar kucing menangis di tingkat bawah, dan apabila mereka sampai ke tempat kejadian, mereka menemui kucing liar dan anak-anak kucing yang diseksa sehingga mati. Kesemua badan anak-anak kucing tersebut dipenuhi dengan tembakan pistol angin, dan ada pula yang diikat lehernya, dan ada pula yang dibedah sehingga jantung kucing itu terdedah, dan kepala ketiga-tiga kucing yang lain dipijak! Kejamkan orang ni?

emm pistol angin tu ape ek ? sakit ke kalau kena ? tapi yang tak tahannya, dibedahnya kitty tu sampai nampak jantung ! pastu pijak2 plak kepala anak kucim tuuuu ...masyaALLAH ! nak nanges rasa tgk gambar ni ..lihat pada mata si ibu kucim, terserlah kesayuan dan kesedihan menangisi anaknya yang telah mati.

moral of the story : sayangilah makhluk ciptaan ALLAH, mereka juga ingin menikmati hidup di dunia yg sementara ni ..

salam .

Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

3 comments:

~Nana BamBam~ said...

kejammnyerrr

Bizstudent said...

Kejam betul !

Jom baca entri terbaru Harfiz :- Live Streaming Malaysia Vs Indonesia Final Sukan SEA 2011|Stadium Gelora Bung Karno

Muaz Faris said...

http://www.muazfaris.com/2011/12/20-rakan-blogger-mfcom.html

tolong ye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...