Monday, June 21, 2010

award datang lagi!

salam semua. bosan betul malam ini. dela ni tiap2 malam boring. huii..boring la, kat facebook xde org, kat sini pun. dela pun on9 ym n masuk chat room putrajaya. em, happy dapat jumpe (jumpe ke) hehe, boleh chatting n sembang2 gn chatterz dlm chat room tersebut.( dedicated to baba, mama, ika, en kogi, cikgu (baldazor2000) n lain2) lepas la gak boring.

oh ya, ada satu bnda dela nak kene buat! selesaikan utang award! hehehehe..ok ni awardnye;

award ni dtgnye dr cik mary. tenkiu ye cik mary coz bagi dela award neh!

seperti biasa, ade tag2 yg kene jawab:

1. Adakah anda rasa happy sekarang?
- iye, maybe happy maybe tak (erkk)

2. Kenapa anda rasa happy?
- of course sebab dapat award neh!

3. Apakah yang boleh membuatkan anda happy?
- salah satunya ialah bila dela dpt gift yg ikhlas drp si pemberi

4. Pernah anda menerima tag.
- pernah

5. Nyatakan warna yang anda suka.
- pink n ijau

6. Beritahu 9 orang yang anda mahu tag.
- affan
- mijie
- tornado
- yana
- ikapukpuk
- najah
- kaze


huhu, xcukup lah plak. sape2 yg nak, ameklah! tapi, tinggalkan link ye! (jgn mencuri tak baik berdosa)


ha, siap dah. hhuhuuu

salam blogging dr dela :)
Terima Kasih Sudi Membaca ! Singgahlah lagi !

12 comments:

ika said...

ahaks...alamak dyla bucuk :) same2 laa kite happy2 ari2 ye..hahahaha

dela taufique said...

hehehehhee, beres ika! :)

ubi said...

waa bgusnya..asyek dpt award je.
:)

dela taufique said...

ala bru berapa dela dapt :)

kalau ubi nak, amek lah. dela bagi special utk ubi..

Fit said...

tahniah2.. =)

dela taufique said...

fit pun, kalau nak. ameklah ek :)

ikhlas dela bgi neh. nti wat post pasal neh! :)

Fit said...

err xpe la cik dela..sy x reti..

ubi said...

tima kasehhh...
:)

dela taufique said...

ubi: ok ubi. same2 :)

fit: tak baik tau tolak org kasi. huhu

Fit said...

err..bkn begitu..cuma sy tak reti cane nk buat tu..maklum lah sy ni org baru dlm bidang blog ni..dan x penah dpt award..sbb tu sy x tau..

dela taufique said...

sebab fit xtahu lah fit boleh cube. nanti lain kali org len kasi, fit dah tahu dah cne nak buat :P

kalau fit taknak , dela xpaksa tau! hehe :)

liyana aziz said...

dela, yana dah dapat award ni, dari ubi dan sorang lagi kawan yana.. heheheh.. btw, tq ek syg? =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...